Athlon Carlease

Car Center Valkenswaard is een onderdeel van het netwerk van Athlon onze missie is het leveren van de beste autolease mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van de klant we zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteit oplossingen ongeacht de grootte van uw wagenpark.Wij kunnen u alle vormen van Lease aan bieden:

Full operational Lease

De meeste risico’s liggen bij de leasemaatschappij. Het verschil met Financial Lease is dat niet u, maar de leasemaatschappij de auto op de balans heeft staan.

Short Lease 

Shortlease is een flexibel contract voor korte tijd. Ideaal voor als u voor een paar maanden een personenauto of een bestelbus nodig heeft.

Occasion Lease

Voordeel van Occasion Lease is de lagere prijs en de kortere looptijd van het contract. De auto’s die beschikbaar zijn voor Occasion Lease zijn jonger dan 3 jaar. En ze zijn in uitstekende conditie met weinig kilometers op de teller.

Private Lease

Private Lease is voor particulieren. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een nieuwe auto. Alle kosten zijn inbegrepen. U moet alleen nog tanken. Dus nooit meer verrast worden door een onverwachte garagerekening. Alles in een keer goed geregeld.

Financial lease

Financial Lease is een vorm van financieren. U betaalt een vast bedrag per maand en wordt direct eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit levert mogelijk scale voordelen op.

De Vest 32 | 5555 XP Valkenswaard
Tel: +31 (0)40 231 07 77
[email protected]

Klik hier om een afspraak te maken: