Over ons

Sinds oktober 2015 staan de deuren open van ons bedrijf gevestigd aan de Vest 32 Valkenswaard. Car Center Valkenswaard is een erkend autobedrijf dat dankzij lage kosten, slimme inkoop en een uitgebreid netwerk een scherpe prijs koppelt aan een goede service en snel reageert op nieuwe ontwikkelingen. Klanten kunnen bij ons 6 dagen in de week terecht voor gebruikte en nieuwe auto’s, onderhoud, aircoservice, reparatie, verzekeringen, financiering en het afwikkelen van schades aan u auto.

Persoonlijk contact, openheid, prijs, kwaliteit, transparantie en flexibiliteit is ons moto. De eigenschappen die wij als Car Center Valkenswaard nastreven op een transparante werkwijze.

U bent van harte welkom in onze showroom te Valkenswaard, Onder het genot van een kop koffie kunnen wij uw vragen beantwoorden en kunt u de occasions uitgebreid van dichtbij bekijken.

Het kopen van een auto is een leuke, maar ook een serieuze zaak. In onze dienstverlening beperken wij ons niet alleen tot persoonlijk advies over de aankoop van uw auto, maar informeren wij u ook over financierings- en verzekeringsmogelijkheden.

Wij kunnen u bij de afweging uitstekend begeleiden en zorgen dat u een passend voorstel krijgt.

Car Center Valkenswaard doet zaken met Dealer Totaal Concept. Dealer Totaal Concept biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van consumptief krediet en verzekeringen. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

Voor meer informatie: Dealer totaalconcept

De Vest 18 | 5555 XP Valkenswaard
Tel: +31 (0)6 19 95 85 85
[email protected]

Klik hier om een afspraak te maken: